Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,mam problem z radiem tego typu,ze nie działa mi regulacja głośności. Radio włącza się,łapie stacje,ale w ogóle nie mogę zrobić głośniej a gra na prawdę baaardzo cicho. Co to może być?
Opublikowano
Potencjometr może siada, i oby to było to. Czasami pojawiają się zimne luty ale to bardziej bolączka e46 i wtedy radio ściszało się aby w końcu przestawać grać. Raczej nie do znalezienia więc nowe czyt. allegro :) radio, przerabiałem to. Ale najpierw sprawdziłbym potencjometr i końcówkę mocy, bo może jakiś inteligent przed tobą próbował podpiąć pod seryjne radyjko miliony vatów i efekt wyszedł w postaci padającej końcówki mocy. Mój kuzyn naprawiał setki CD po podłączaniu tub itd. przed domorosłych audiofili co zapomnieli wzmacniaczy dawać w zamierzchłych czasach Golfów i Kadetów :). Może twoja bunia też na takiego trafiła.