Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam potrzebuje pomocy nie mogę kupić kostki stacyjki czy ktoś ma jakieś namiary.Szukałem na allegro ale nic nie znalazłem.Jak można podłączyć bezpośrednio pod rozrusznik czy jest taka możliwość.Dzięki za odpowiedz Pozdrawiam.
Opublikowano
Witaj , też miałem taki problem i zrezygnowałem całkowicie ze stacyjki , rozpiąłem przewody z kostki podłączyłem pod włączniki typu top gun po 10 zł podswietlane i jest ok , musisz tylko poszukać przewodu masowego a do pozostałych dołanczasz plusa po kolei i wiesz czym sterują . PAMIĘTAJ TYLKO ŻE MUSZISZ WYWAŁIĆ BLOKADĘ KIEROWNICY
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Musisz znaleść schemat stacyjki w necie (jest tego trochę). A podłączasz na logikę. Nie trzeba być elektrykiem by dobrze podłączyć kable pod 3 włączniki...

PZDR>

Opublikowano
Witam ostatnio też miałem problem z tą kosteczką . Rozłamała się i wszystko co było w środku wyleciało . Możesz zrobic sobie na przełączniki lub jak ja inna stacyjkę od innego samochodu . To nic trudnego . W moim przypadku była to stacyjka od Golfa II . Miernikiem na stacyjce musisz pomierzyc co i jak a potem lutować odpowiednio kable pod wystające piny . Pozdrawiam
  • 4 tygodnie później...