Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam następujący problem jadąc ponad godzinę przy włączonej klimie nagle przestaje chłodzić, wyłączam na pewien czas i na ponownym włączeniu chodzi jakiś czas. Wentylator działa normalnie (jak pierwszy tak i drugi bieg) a na module nie ma żadnych śladów uszkodzenia (płytka jak nowa), układ szczelny i klima nabita na fulla. Pompa również działa normalnie. Nawet ostatnio wymieniłem dmuchawę. Przy zwykłym nawiewie jest wszystko normalnie. Przeszukałem i przeczytałem już chyba tysiąc tematów, w każdym piszą co innego więc już sam nie wiem. Wspomnę jeszcze, że jest to climatronic. Jak ktoś się z czymś takim spotkał to prosze o pomoc.
Opublikowano
A podłączyłeś pod komputer i sprawdziłeś czy w module klimatyzacji niema błędów ?
Opublikowano
Dzieki za pomoc jutro pojade zeby mi podpieli komputer i wykasowali bledy. A jak to nie pomoze to wymienie ten czujnik. Pozdrawiam ;)
Opublikowano
te bmw tak maja , mialem bmw e46 320d z 99r. dzialo sie to samo , klima chodzila jakis czas i nagle tak jakby sie wylaczala i dawala cieplym.. Moj wojek rowniez mial e46 z 01r , i takze to samo. te BMW 320D to jest masakra i tyle..
Opublikowano
te bmw tak maja , mialem bmw e46 320d z 99r. dzialo sie to samo , klima chodzila jakis czas i nagle tak jakby sie wylaczala i dawala cieplym.. Moj wojek rowniez mial e46 z 01r , i takze to samo. te BMW 320D to jest masakra i tyle..

Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia to sie nie odzwywaj.

http://img215.imageshack.us/img215/8469/forrp.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

skończ pie :duh: lić ploty jak się nie znasz.

w starym strupie czasem trzeba coś wymienić.

odpowiada za to część nr 7 na TEJ STRONIE

ze szrotu TUTAJ

puszcza ciecz i ogrzewanie chodzi razem z klimą

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

tak to to.

można rozebrać i próbować reanimować.

u mnie sól cewkę zżarła.

a nowy w bmw to tysiak na blat.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały