Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
poszukaj sobie audi a4 roczniki 99-2000 w TDi 110PS(ahf) za taką kasę można coś ciekawego wychaczyć choć nie zawsze, ja sam myślałem o bmw e46 i zdecydowałem że poszukam a3 w sportbacku bo to jednak tańsze utrzymanie
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dozbieraj jeszcze z 7 tysi to sprzedam ci moje e46 i wtedy nie będziesz nażekał ze e46 136km to złe auta :D
Opublikowano
136KM to bardzo dobry silnik. Znaczy się był, dziś albo mają po 400k przebiegu w górę i podpicowane idą na alledrogo za 13k pln, albo są trzymane po rodzinie, bo dobrego auta nikt za grosze nie odda, a ludzie szukają tylko igieł od dziadków i lekarzy, a w portfelu 13k.

Zejdź na ziemię i dszukaj zadbanego e36, albo jakąś małą Kię, czy inne wozidło. Dobra rada życzliwego kolegi :cool2:

Jakoś nie przekonuje się do twojej odpowiedzi...

Zielo bardzo dobrze życzy i to wcale nie jest sarkazm.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kup sobie jakieś audi lub vw, dozbieraj drugie tyle i za rok szukaj 320d 150km lub 330d 184km, jak tak bardzo chcesz diesla, albo tak jak koledzy radzą mocną benzynę >323 i gaz jeśli chcesz koniecznie oszczędzać na paliwie :cool2:

A jak chcesz trochę ponarzekać na bmw, nie przeszkadza Ci przebieg rzędu 300-400 tyś (licznikowe 180), marne wyposażenie, trochę powypadkowej rdzy i braki w mocy itp. to szukaj 320d za tą kasę, zapewne coś znajdziesz :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.