Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam rozszezyc moja stajnie

Interesuje mnie E 38, V8 735, najlepiej jak by to byl lang, rocznik jakos 1996-1999. Znalazelm jedna, na pierwszy zut ciekawa oferte

http://www.trader.pl/details,131,100330602.asp

Czy ktos zna moze z Was te auto??

Zatanawiam sie czy cena jest adekwatna do pozimu wyposazenia, do przebiegu (sprzedawca posiada ksiazke i zapewnia ze ato nie zaliczylo jakiegos wiekszego dzwona).

24 tysiace to raczej troche malo jak na 140 tys kilometrow. W poniedzialek powiniennem miec wiecej zdjec.

Prosze o pomoc, licza sie dla mnie wszystkie opinie, komentaze.

Dzieki za pomoc

Pozdrawiam

Jacek

Opublikowano
Ten przebieg to fikcja. Należałoby mocno sie jej przyjżeć.Z góry wygląda dobrze, ale osobiście uważam że tam czycha jakiś "zonk". :hand:
Opublikowano (edytowane)

podejrzanie tanio

nawet w niemcowni w takich cenach to sie nie dostanie normalnej e38 z96

a dopiero od 6 tys sie zaczyna lista, ale to sa najgorsze szroty z tego rocznika

analizujac ceny w de to normalne auto 735 bez navi z 96 nie moze kosztowac w polsce mniej niz 30 tys pln, jesli kosztuje to cos jest z nim nie tak

gdyby to auto bylo ok, to by juz go nie bylo w ofercie

Edytowane przez Marcin978
http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano

To jest jakaś totalna bzdura, albo auto jest trefne. :nienie:

Gdyby te modele stały na runku w takiej cenie to sam bym kupił taki :mrgreen: , ale ta cena to jakieś nieporozumienie, na pewno ukryte są jakieś wady auta, a przebieg to też lipa. To wychodzi po 14 tys. km rocznie i 1166 km miesięcznie, no juz nie wspominając o dziennym przebiegu 38 km :duh: , chyba jakiś emeryt jeździł nim do kościoła tylko w niedziele, hehe a to już raczej nie jest możliwe przy takim aucie. Taki przebieg to może być np. we Fiacie Punto (mam takiego sąsiada, myje go co tydzień, nawet jak nim nie jeździ, a auto głównie stoi pod domem, jeździ nim tylko na zakupy z zona i do kosciola w niedziele-serio serio)ale nie w BMW klasy LIMUZYNA :!: :!: :!: :!: :duh: :duh: :mad2: