Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam poszukuje schematu instalacji elektrycznej do e39 525d 2001r sedan. Jak cos to pisac tutaj albo do mnie na gg !!! Bede wdzieczny za szybka odpowiedz.
Opublikowano
Hmmm nie mam zamiaru placic i jest mi to potrzebne teraz tak wiec mozna to sciagnac z neta ???. LukaszPL no chyba ze ty to posiadasz ???.
Opublikowano
Hmmm nie mam zamiaru placic i jest mi to potrzebne teraz tak wiec mozna to sciagnac z neta ???. LukaszPL no chyba ze ty to posiadasz ???.

Posiadam ale jest jeden problem musisz napisac co konkretnie potrzebujesz, dlatego ze cala instalacja podzielona jest na male bloki ktore dotycza poszczegolnych urzadzen. Aby miec caly schemat potrzeba mnostwo pracy aby wszystko powklejac.

Opublikowano
musze podlaczyc drzwi , szyby i kierunki do alarmu i potrzebne mi sa schematy

Przejrzyj wątek (2 strona):

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=18639

Opisałem w nim jak w moim aucie podpiąłem sie alarmem. Ja mam starszy model więc nie wiem czy kolorki będą pasować. Tym niemniej może ci się przydać.

Posiadam ale jest jeden problem musisz napisac co konkretnie potrzebujesz...

Dołączam się do prośby. Poszukuję opisu modułu który znajduje się za schowkiem i bezpiecznikami. Chodzi mi o znalezienie przewodu do otwarcia bagażnika (nie mam przycisku do otwierania w środku a wiem na pewno że interesujący mnie przewo dochodzi do modułu).