Skocz do zawartości

Lewe elektr.lusterko - ile może kosztować ? Szczecin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. :cry2: Dzis w nocy jakies pie@#$%$#one sku#$@$@ny urwały mi lewe lusterko przy mojej beci.Lusterko sterowane elektrycznie.E36 z 93 r.Czy orientujecie sie ile moze kosztowac takie lusterko ew.gdzie dostanę je w Szczecinie ? Oczywiscie chcialbym jak najtaniej czyli pewnie używane wchodzi w rachubę...Rozumiem ze sprzedawane są razem z tym trójkąckiem przy szybie ? bo to tez uszkodzili....
Opublikowano
... nie ma dokładnej ceny - chyba że w serwisie - poszukaj w naszym dziale - Giełda / części , potem na - www.allegro.pl , albo na innych aukcjach - porównaj oferty i sam wybierzesz ... obyś kupił po taniości a tamtym ................... sam bym genitalia utargał :cool2:
* - w zależności od typu i wyposażenia
Opublikowano
Na giełdzie w Poznaniu dałem za takie lusterko 250 zł. Oczywiście używane ,razem z tym trójkątem.Ważne jest żeby oznaczenia się zgadzały (gdybyś kupował naprzykład na allegro).