Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym zamontować do swojej buni wzmacniacz. Tylko nigdy się w to nie bawiłem i nie wiem za bardzo gdzie go umiejscowić i jak podłączyć ? Trzeba od radia ciągnąc dodatkowe okablowanie ?
Opublikowano
Jak nie wiesz jak sie za to zabrać, najlepiej zleć to komuś kto ma o tym pojęcie bo narobisz sobie tylko strat
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Podobnie jak kolega wyżej, jeśli nie masz zielonego pojęcia to nawet sam Się za to nie zabieraj. Od radia musisz pociągnąć cinche(plus sterowanie po włączeniu radia, jeśli chcesz) do wzmaka, żeby podać sygnał z radia, wzmacniacz montuj tak aby Ci nie przeszkadzał w eksploatacji ja mam w bagażniku standardowo. Do wzmacniacza podłączasz zasilanie bezpośrednio z aku, potem głośniki i to wszystko - tak w skrócie :wink:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.