Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Od dłuższego czasu czy jeżdżę wolniej czy szybcie komputer wyświetla mi spalanie 9,8 czyli staneło w miejscu. Nie wiem czy to tak ma być i co jaki czas powinno zmieniac sie to spalanie.Jeżeli ktoś wie to proszę o jakąś podpowiedz!
Opublikowano

Komp uśrednia spalanie z ostatnich bodajże 50 czy 100km więc jeśli na tym odcinku się ono jakoś nie zmieniło zauważalnie to raczej wielkiej zmiany Ci na średnim nie pokaże. Po wyzerowaniu wartości będzie się ono zmieniało przez jakiś okres i potem znów zanotuje dość stałą wartość.

Pzdr.

Opublikowano (edytowane)
Nie resetowałem bo nie wiem jak! Może pare wskazówek jak mozecie. pozdro

Naciskasz i przytrzymujesz przycisk BC na manetce kierunkowskazow.Skasujesz tak kazda wartosc z osobna przechodzac miedzy wskazaniami BC na wyswietlaczu.

Jesli masz duze BC to na MIDzie naciskasz klawisz BC klawiszami pod wyswietlaczem przechodzisz miedzy wskazaniami(spalanie 1sze,2gie,zasieg,itp) wskazania kasujesz naciskajac SET (ja mam po angielsku) czyli ostatni klawisz po prawej stronie MIDa

Edytowane przez PISTOLPETE

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU

Opublikowano
Komp uśrednia spalanie z ostatnich bodajże 50 czy 100km...

Komputer oblicza srednie spalanie od ostatniego resetu.

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg