Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przykro mi to mowic, ale e30 idzie na sprzedaż.. :( szkoda mi pracy która wlozylem w nia.. mysle ze ktoś kto kupi, nie wielkim kosztem ja dopieści i będzie zadowolony..

praktycznie wszystko jest.. gruba laga, tarcze tyl, stabilizatory - wszystko to dorzucam.

silnik z tego co wiem ma 170+ tys km :o

fotele w ladnej skorze sportsitze.. silnik osadzony profesjonalnie przez osobe która kiedyś pracowala za dobrych czasów M-Garage.

zalozone wspomaganie, wal 2,4td, chlodnica od td.. wszystko po prostu co potrzeba przy swapie na m50b25. buda cala wykonserwowana.

powod? zmusza mnie do tego sytuacja w domu, i studia.. potrzebuje auta które mogę mieć w trase i celuje w e38. z checia po studiach wroce do e30 :)

na dniach wstawie trochę fot i aukcje zrobie.

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

też ostatnio mi chodzi po głowie aby sprzedać swoje e30 dołożyć pieniążka i przyciągnąć z Niemiec model 1602 lub 2002 i też nie wiem co robić :?: :?: trochę szkoda mi rozstawać się z e30 :( z drugiej strony model 2002 to takie małe marzenie :mrgreen:

co zrobię jeszcze sam nie wiem :think:

Opublikowano
też ostatnio mi chodzi po głowie aby sprzedać swoje e30 dołożyć pieniążka i przyciągnąć z Niemiec model 1602 lub 2002 i też nie wiem co robić :?: :?: trochę szkoda mi rozstawać się z e30 :( z drugiej strony model 2002 to takie małe marzenie :mrgreen:

co zrobię jeszcze sam nie wiem :think:

Pomysł Super !! Lecz muszę cię uświadomic że z częściami to jest baardzooo kruuchooo ;/

http://e30-talk.com/bilder/signaturepics/sigpic1020_1.gif

http://www.facebook.com/E30Shaggy

Opublikowano

taaaak 2002 to tez moje marzenie jako auto klasyczne ! to jest piekna sprawa :)

ale nie majac dostępu do części, można kombinować na podzespołach np. e30 :)

Opublikowano

orientuję się że o części do modelu 2002 bardzo trrruudno :( ale taki samochód to nie do codziennej

jazdy :nienie: w moim przypadku była by to zabawka i można by ją powoli latami dopieszczać w garażu :D :D :D

ale jak wspomniałem jeszcze sam nie wiem co robić bo e30 też szkoda :cry2:

ps. evil jeżeli chodzi o e38 to uważam że to kozacka furka :mrgreen:

Opublikowano
mam już ladna na oku e38 1997 170tys km full ori przebieg i auto od konesera :D bananowe skory, prawie full opt, 3.5 automat z tiptronickiem i trybem sport. i co mnie zadawala to karoseria ocynkowana :) cud malina tylko 15tys po malej znajomości. mam nadzieje ze nie poszla bo jeszcze pare dni temu stala a nigdzie nie jest wystawiona :mrgreen:
Opublikowano

jaki kolor nadwozia tej e 38 bo bananowa skóra dobrze w ciemnym kol. nadwozia wygląda :D :?:

jak kupisz to wstawiaj foty na forum :D

Opublikowano

taki niebieski ni to ciemny ni to jasny :D a druga wrazie czego na oku mam e38 szarą z czarnymi skorami.. ale wole tamta z bananowymi :)

mam nadzieje ze plany się nie zmienia

Opublikowano

dobra to jak już marzycie to ja też mogę?? z e30 już jak z żoną bo 9 rok stuknie ale z chęcia bym kupił m635 csi do dopieszczenia:)

nie sprzedawaj postaw na kołki :nienie: :duh: :mad2: :cry2:

sprawdźcie jak teraz ciężko dobrą kastę do e30 kupić....

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z przykroscia mi to mowic, ale e30 zostala sprzedana.. straszny sentyment mialem do tego auta, tyle godzin przepracowanych przy nim z moimi dobrymi kumplami :( jak odjezdzala to az lezka sie zakrecila w oku..

i tak wroce do e30 za mysle 2-3 lata :mrgreen: , jak na razie w planach mam wyjazd do niemiec w lutym po auto za ok 8tys Ojro. miala byc e38, ale rope mam na firmie, wiec jakiegos 3.0diesla przygarnac chce e60 lub e90.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

4.53 minuta, macie co to bydle potrafilo na 4 biegu :) bo 2 juz nie zbyt wchodzila a 3 calkowicie padła.

przełożenia krótkie, nie pamietam jakie ale jak ruszalem nią zawsze to tylko z 2 :mrgreen:

na filmiku tylko chwilowy urywek przez ok 15sekund.. JEST MOC :mrgreen: :twisted:

tesknie za nią..