Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, muszę wymienić półoś (zewnętrzną) u siebie w kompakcie, i w sklepie z częściami powiedzieli mi ze mogę wymienić sam przegub, tylko problem leży w tym ze nikt nie wie jaki to ma być dokładnie przegub, (podobno taki sam idzie w TDS) bo podobno tez w każdym modelu idzie inny, chodzi tu o ilość frezu wewnątrz i na zewnątrz tego przegubu :roll: ja się na tym za bardzo nie znam, a nie mam czasu żeby zostawić auto na jakiś czas do mechanika, lub tez samemu rozebrać i sprawdzić bo auto jest mi potrzebne przez cały czas. Moze ktoś z was wie jaki to ma być dokładnie przegub i jaka ilość frezu?

Bardzo bym był wdzięczny za pomoc.

Auto to e36 316I compact `94r.

Opublikowano

RealOEM nic nie pomaga? Wydaje mi się że powinieneś zajrzeć na realoem.com i po numerze części ori poszukać po krosach zamienników, tzn. jegomość ze sklepu powinien wiedzieć co z tym dalej zrobić.

Jak dotąd w BMW nie spotkałem się aby w przeciwieństwie np. do Citroena wrzucali części takie jakie akurat były na stanie - i żeby dobrać część trzeba ją mieć w ręku.

Opublikowano
na RealOEM jest nr ale całej pol oski, a mi chodzi o sam przegub, bylem w 4 sklepach z częściami w tym w 2 z częściami do bmw gdzie wcześniej już kupowałem i w żadnym nie wiedzieli jaki to ma być przegub :duh: