Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wymienilem tylne amortyzatory i odboje w bawarze i jak miałem stare nic niebylo slychac po wymianie jakby gumowy stuk szczegolnie jak wolno jade podczas skrętu czy to w lewo czy prawo,mechanik stwierdził że sa nowe i odbijaą tak mocno że najlepiej jak doładuje bagażnik to troszke siądą i się to uspokoi czy napewno?????prosze o odpowiedz
Opublikowano
Witam wymienilem tylne amortyzatory i odboje w bawarze i jak miałem stare nic niebylo slychac po wymianie jakby gumowy stuk szczegolnie jak wolno jade podczas skrętu czy to w lewo czy prawo,mechanik stwierdził że sa nowe i odbijaą tak mocno że najlepiej jak doładuje bagażnik to troszke siądą i się to uspokoi czy napewno?????prosze o odpowiedz

mmm....no mechanik mówił ze lekka korozja jest ale nic drastycznego a raczej standardowo

Opublikowano

mmm....no mechanik mówił ze lekka korozja jest ale nic drastycznego a raczej standardowo

jak były stare elegandzko nic nie bylo słychac zaraz po wymianie stuk,dzwięk taki jakby kamień strzelał zpod opon no tak muglbym go określić

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie może kolego, tylko na pewno :cool2:

Wcześniej mechanik rzuci okiem na wykonaną robotę.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Na dobrej stacji diagnostycznej od razu jak wjezdzasz na mate,to diagnosta widzia czy zbieznośc jest ok. Jest taka blacha jak wjezdzasz i ona wykazuje od razu czy jest ok. Jak nie ,to geometria
Opublikowano
no tak masz racje ale na przegladzie byłem jeszcze przed wymianą i może to jest to kola poprzestawiane i w wolnej jezdzie w skręcie jakby opone przestawialo i jest taki dzwięk bo jak stoi i ruszalem cala nic nie sylychać normalnie cisza
Opublikowano
dzis szybciej wrociłem z pracy i podnioslem auto w gore i zaraz jak tylko podnosilem benk benk i znów jakby gumowy stuk,ale głównie na stronie od kierowcy ten drugi wydaje mi sie normalny,pooglądalem i wydaje mi się wsio wporządku nawet wyściólke bagażnika zdjolem i są tak samo dokręcone niewiem może zamalo????samemu można dokręcić????problem wciąż jest,mysle że geometrie też musze zrobić ale to chyba niema znaczenia co do stuków ----niewiem już sam :((( irutuje mnie to stukanie
Opublikowano

jak jechałem wolno to coś z tyłu stukało... jak przyspieszalem to to cos przestalo stukac.

Okazało się że są to krzyzaki

Opublikowano
witam no i niewiem co sie stało ale stuki ucichły,amorki były niedokręcone ,po dokreceniu cicho jak trza :))))))))