Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Swojego czasu też interesowałem się tym autem i znalazłem takie oto info:

"A więc rozpoznanie udało się i powiem tak.

Nie polecam , odradzam , nie kupuj, nie interesuj się tym egzemplarzem. auto sprowadzone ponad 1.8 miesięcy temu do polski w kawałkach z tej coupe jest tylko VIN składak jakich mało, auto totalnie i kilkukrotnie przedachowane, co prawda poskładane i polakierowane ładnie. Auto sprowadził jeden ze Świdnickich blacharzy systematycznie składane w całość. I teraz innowacja ten przebieg jest oryginalny jednak przebieg nie czyni auta dobrym."

Tutaj masz link do forum na którym znalazło się to info:

http://www.maxbimmer.pl/f47/e46-coupe-polift-18303/

Mam nadzieję że żaden mod nie będzie miał nic przeciwko że wstawiam link do innego forum tutaj. Robię to tylko z chęci pomocy :)

Opublikowano
Dzięki wielkie za info, można się ładnie naciąć, niby ładnie wygląda i cena też mówi że to auto powinno być konkret a jest inaczej, ehh;//
Opublikowano
Nie ma sprawy kolego. Jak to napisal koles na cytowanym forum "jeśli mam wpływ to nie pozwolę żeby się ktoś zabił podobnym składakiem".
Opublikowano
To proponuje zadzwonić do handlarza i powiedzieć, że już sporo ludzi wie o jego samochodzie. Cieszy fakt, że ludzie chodzą po forach i podpytują - większa prawdopodobnieństwo, że ktoś się nie natnie na tą IGŁE
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Na zdjęciach wygląda obłędnie, mim tych felg ................ :| .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Potwierdzam składaka :mrgreen: znajomy znajomego, blacharz i podobno jest ładnie zrobiona, ale wyglądała źle :( a i przebieg ponoć faktycznie ori :P

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.