Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bruce lee zyje :)

Kupiles juz e39 w mpakiecie?

Chlopak mial wersje z podgrzewaczem ktory plonie wiec jakis gosc profilaktycznie wyrzucil ten syf :)

Zapalajace sie podgrzewacze 2007-2009r.

MADE IN PRL
Opublikowano
Podjechać do serwisu i zapytać o filtr paliwa do tego modelu. A później o "szczegóły". :wink:

Dzięki dzięki. Ten koleś z filmiku wprowadził mnie w błąd. Mówił, że filtr jest po lewej stronie patrząc od przodu auta. Odkręciłem lewą osłonę i za ch... nie było tam filtrów, a 2 pomarańczowe przewody. Jeden gruby a drugi cieńszy. Raczej niemożliwe, żeby nie było filtra. Luknąłem na YT inny manual z Włoch. I tam jest inaczej, bo nie po lewej stronie (patrząc od przodu), a bardziej na środku pojazdu coś w okolicy początku siedzenia kierowcy i hamulca ręcznego. Odkręcić trzeba nie lewą osłonę, a środkową. Kilka śrubek 8, sama wymiana 10 minut. Dzieki za pomoc.

Gorzów Wlkp.

Opublikowano
Podjechać do serwisu i zapytać o filtr paliwa do tego modelu. A później o "szczegóły". :wink:

Dzięki dzięki. Ten koleś z filmiku wprowadził mnie w błąd. Mówił, że filtr jest po lewej stronie patrząc od przodu auta. Odkręciłem lewą osłonę i za ch... nie było tam filtrów, a 2 pomarańczowe przewody. Jeden gruby a drugi cieńszy. Raczej niemożliwe, żeby nie było filtra. Luknąłem na YT inny manual z Włoch. I tam jest inaczej, bo nie po lewej stronie (patrząc od przodu), a bardziej na środku pojazdu coś w okolicy początku siedzenia kierowcy i hamulca ręcznego. Odkręcić trzeba nie lewą osłonę, a środkową. Kilka śrubek 8, sama wymiana 10 minut. Dzieki za pomoc.

Koleś z filmu to w ogóle jest ogarnięty... nie dość że myli model auta bo to nie E87 a E81 to w dodatku wymienia filtr paliwa w jedynce z 99 roku :duh: jak produkcja tego modelu szła od 2004 :mad2: A tak na marginesie to on nie mówi że po lewej stronie patrząc od przodu on mówi tylko mówi, że po lewej stronie po stronie kierowcy więc to akurat dobrze powiedział z resztą podesłałem Ci ten filmik tylko po to abyś zobaczył sobie gdzie szukać tego filtra a nie żebyś dosłownie robił co on mówi. OK grunt że ogarnąłeś temat i znalazłeś ten filtr teraz wymienić i się cieszyć z jazdy...

Bruce lee zyje :)

Kupiles juz e39 w mpakiecie?

Chlopak mial wersje z podgrzewaczem ktory plonie wiec jakis gosc profilaktycznie wyrzucil ten syf :)

Zapalajace sie podgrzewacze 2007-2009r.

Widzę że nic się nie zmieniło i srumaty wujek dalej trzyma "poziom" wypowiedzi i rzuca tekstami z gimbazy zamiast pomagać :norty:

http://www.4shared.com/download/N-TL0Wk0ce/u5pw.jpg?sbsr=29fdbbca5e3a694bc526b93bccac24c495e&lgfp=3000

Moje byłe BMW: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=112&t=209629

Moje obecne BMW: ...