Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja nie widziałem jeszcze TV w Xdrive, ale jeśli chcesz mieć w Idrive to musisz talerz na dach założyc :)))

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano

xDrive to napęd na 4 koła w BMW, iDrive to system obsługi multimedialnej auta, poczytaj troche o tym, choćby używając google

do oglądaia TV w iDrive potrzebny jest moduł TV

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
xDrive to napęd na 4 koła w BMW, iDrive to system obsługi multimedialnej auta, poczytaj troche o tym, choćby używając google

do oglądaia TV w iDrive potrzebny jest moduł TV

Aha to teraz kumam a dużo jest problemu żeby ten moduł podłączyć :norty:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Aha to teraz kumam a dużo jest problemu żeby ten moduł podłączyć

Problemu z podłączeniem samego modułu raczej nie będzie, ale potrzebujesz instalację, antenę no i montaż oraz kodowanie auta. Instalacja tania nie jest (kiedyś - ok 2 lata temu, serwis mi wycenił montaż i o ile dobrze pamiętam to: moduł, instalacja z kpl montażem i kodowaniem to jakieś 5-7 tysięcy zł).

(Nie mogę odszukać maila aby podać dokładniejszą cenę części z montażem).

Używany moduł można kupić za parę stów, ale z kupieniem używanej kpl instalacji łatwo nie będzie.

...krótko mówiąc 50 calowa plazma razem agregatem 2kW do bagażnika wyjdzie taniej :norty:

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano
Aha to teraz kumam a dużo jest problemu żeby ten moduł podłączyć

Problemu z podłączeniem samego modułu raczej nie będzie, ale potrzebujesz instalację, antenę no i montaż oraz kodowanie auta. Instalacja tania nie jest (kiedyś - ok 2 lata temu, serwis mi wycenił montaż i o ile dobrze pamiętam to: moduł, instalacja z kpl montażem i kodowaniem to jakieś 5-7 tysięcy zł).

(Nie mogę odszukać maila aby podać dokładniejszą cenę części z montażem).

Używany moduł można kupić za parę stów, ale z kupieniem używanej kpl instalacji łatwo nie będzie.

...krótko mówiąc 50 calowa plazma razem agregatem 2kW do bagażnika wyjdzie taniej :norty:

A wiec sobie odpuszczam za drogi gips 5,6 tys to już wolał bym zamodzic stołki skóra i xenon bo tego mi brakuje w wyposażeniu

ps.dzieki chris

Opublikowano
W dodatku brak tunera TV z dekoderem MPEG4 więc nawet założenie dostępnego jest w PL o dupę rozbić
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Montujemy zestawy tv z mpeg4 i obsługa z Idrive. Zobacz u nas na stronie www.bimmerretrofit.pl

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner