Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam autko z 2009 i nie było wtedy opcji aby obsługiwać iPhona bardziej integralnie niż przez gniazdo aux in,jakość odbioru jest fatalna,macie może jakieś doświadczenie jak podłączyć iPhona aby poprawić jakość dźwięku?

maciek424

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

W Allegro jest pełno sprzętu do tego...

Możesz też zmienić nawigację na CIC i wtedy działa nawet po bluetooth.

Opublikowano

Można zamontować moduł iPod interface BMW ( na Allegro widziałem używke za 450 pln )lub zapraszam do nas i możemy założyć moduł dension.pl. Działa jak zmieniarka . Dystrybujemy te moduły od 2004 i było to idealne rozwiazanie..

Poczytaj na tej stronie o gateway 500 np.

Lub

Dension zmieniarka światłowodowa BMW Audi Mercedes

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Nasza firma posiada w BMW AG status External Service Partner

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mozna wymienic modul bluetooth (lub dodac ) podobny z wejsciem USB.

pliki sa wyswietlane na monitorze,sterowanie z kierownicy oraz idrive,gra przyzwoicie i jest to original

Opublikowano
BMW_NAVI_GARAGE kupiłem ten sprzęt 2 miesiące temu ale nie mam czasu się za to zabrać. Czytałem że trzeba odblokować zmieniarke w komputerze. Nie wiesz kto takie coś robi w okolicach Krakowa ?
Opublikowano
Ajlb powinien podołać jak nie to zapraszam do wawy na kawę... :D

Bimmer Retrofit Polska

Zajmujemy się diagnostyką, kodowaniem, programowaniem, naprawą sterowników, doposażenia moduły BMW, konwersją BMW z importu, DVD FREE, CIC seria F i E, BMW APPS, imp. naprawczych kodów FSC

Opublikowano

Haha i nie zapomnij portfela, co :) ? Jakby co to zadzwonie i sie umówimy.

Zabieram się za to za 2 tygodnie bo jak narazie robią mi bok w aucie. Dzięki za informacje

Pozdrawiam

Opublikowano
Kawa jest bezplatna :D

Bimmer Retrofit Polska