Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam panowie mam problem otoz dzisiaj przykrecałem w swojej becie kleme plusowa (z ładunkiem pirotechnicznym) i ukrecilem srube mam spory problem ze znalezieniem sruby na serwisie maja tylko calosc kleme z kablem za 800zl a chodzi o sama srube ktorej nie moge znalezc a nie wiem czy moge zrobic tak ze zdjedme ten plastik ktory znajduje sie zaraz za klema i czy moge zamiast orginalnej klemy zalozyc jakas uniwersalna czy tez mam kombinowac z jakas sruba zeby to skrecic ??? bo jestem zielony a nie chcialbym spieprzyc tego jeszcze bardziej prosze o pomoc
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poszukaj na szrocie, wielu głupków nawet nie wie co ma, oczywiście nie chce obrazić ludzi mających pojęcie, ale sam wiem, że z regóły po placy gania jakiś młody i nie ma pojecia, dasz mu dychę w kieszeń, a on będzie zadowolony, że na fajki zarobił :D

Możesz się troszkę pomęczyć i założyć inną śrubę jak się da, nie musi być przecież oryginalna, w ostateczności zawsze to można zrobić po "POLSKU", odciąć starą klemę i zamontowaĆ zwykły zamiennik za 5zł :D

W takim wypadku zalej wszystko jakimś dobrym klejem, żeby nigdy się śrubki nie odkręciły na łączeniu kabla z klemą.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
tylko czy moge to tak wziac i odpiac ta kleme bo gosc mi powiedzial ze to jest klema z kablem pirotechnicznym i lepiej tego nie ruszac
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To próbuj reanimować starą kleme, rozwierć na nową śrubę, czy coś, no albo serwis lub szrot..

Jak będziesz miał szczęście to znajdziesz tańszą używkę, pełno jest anglików w naszym kraju ściągniętych na części..

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.