Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jestem po przekładce silnika z 318 tds na 328 benzynę do kompakta i teraz problem mój wygląda następująco: gdy był oryginalny zegar z tds'a abs się nie świecił po przełożeniu zegara z benzyniaka od 316 abs cały czas mi świeci. dodam że abs działa poprawnie a kontrolka świeci cały czas
Opublikowano
bo była okazja wziąć je za darmo a czy to ma znaczenie czy od R4 czy od R6??? mi chodziło o to żeby były z benzyny bo obrotomierz przekłamywał a teraz jest dobrze tylko ten ABS cały czas świeci a na tamtym wszystko było ok
Opublikowano

No zasadnicza różnica bo przekłamuje dodatkowo w prędkości. Liczniki w R4 są wyskalowane do 220~240 a w R6 do 260. Co do błędu podjedź na kompa to może coś na nim wyskoczy.

P.S popraw tytuł wg viewtopic.php?f=68&t=120678

Pozdrawiam

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
No zasadnicza różnica bo przekłamuje dodatkowo w prędkości. Liczniki w R4 są wyskalowane do 220~240 a w R6 do 260. Co do błędu podjedź na kompa to może coś na nim wyskoczy.

P.S popraw tytuł wg viewtopic.php?f=68&t=120678

Pozdrawiam

nie do końca bo w r6 też są wyskalowane do 240

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.