Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam problem , nie mogę otworzyć maski, linka chodzi luźno, rozebrałem plastiki od strony kierowcy i próbowałem pociągnąć linkę ręcznie... niestety zero efektu.

Trzyma mi tylko jeden zamek - od strony pasażera. Od kierowcy puścił. Rozebrałem już nerke od strony pasażera, ale nie widać tam praktycznie nic poza osłonami itd. :/ żadnego zamka ani linki ;/

Ma ktoś pomysł jak otworzyć maskę ?

Pozdrawiam !

////

Znalazłem linkę, po rozebraniu prawej nerki, linka jest w pancerzu, próbowałem szarpnąć za pancerze, ale niestety zero reakcji ;/

Już skończyły mi się pomysły.... pomocy...

Opublikowano
Jeżeli masz wyciągniętą nerkę to powinieneś mieć dostęp do trzpienia który wchodzi w zamek maski. Wystarczy odpowiednio duży klucz by całe ten trzpień wykręcić z maski. Przechodziłem dokładnie to samo rok temu.
Opublikowano

Jest tam strasznie mało miejsca... kręcąc w jedną stronę jest opór, dochodzi do pewnego momentu i koniec (czyli przykręcałem) , w drugą stronę idzie lekko, ale gdy wyciągam klucz, żeby go przełożyć i kręcić dalej to trzpień obraca się z powrotem ( odbija jak guma) :/ tak więc z odkręcania nici ...

Może robię coś źle ??