Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam nie wiem czy dobry tytuł dałem :( , mam problem, dzisiaj zdejmowałem kolektor ssący w moim autku jak w tytule i wyjąłem bagnet z tą rurką, gdy wsadziłem cieknie mi teraz olej z tego otworu, ta rurka co wchodzi do silnika ma luz, tam powinna być jakaś uszczelka? jak to naprawić? boję się silikonem smarować. POMOCY!!!
Opublikowano
Tam jest oring ktory napewno uszkodziles, musisz kupic nowy i zalozyc
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
gdzie można taki ring kupić, w normalnym sklepie moto dostane takie coś? jak to się nazywa dokładnie? co się stanie jak wpadł do środka do silnika? bo nie mogę go znaleźć. dzięki za pomoc.
Opublikowano
Możesz przytkać smok od oleju. On wpadł do miski chyba, że jest jakiś filtr za rurą od bagnetu. Smok napewno też ma jakąś siatkę a więc do układu nie wejdzie. Może uda się go spuścić z olejem, ale pewności nie ma.
Opublikowano
dzięki wielkie za szybką i fachową pomoc, właśnie jestem przed zmianą oleju to może wyleci ze starym. pozdrawiam.