Skocz do zawartości

E36 Compact Tuleja tylnego mostu potrzebny zamiennik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie poszukuję zamiennika do tulei mocującej tylny most (nr oryginału 33171090948), przeszukałem cały internet i poza oryginałami za ponad 115zł nie znalazłem nic innego, czy ktoś kupował gdzieś jakiś zamiennik i może mi podać producenta ew. miejsce gdzie to można dostać? Będę wdzięczny.

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie chcę wprowadzać w błąd, ale wydaje mi się ze e30 a tę samo tuleję. zmierz średnicę, jeśli bedzie 50mm to z e30 wejdzie łaski bez. A do e30 jest pełno zamienników.

PZDR>

Opublikowano

i poza oryginałami za ponad 115zł nie znalazłem nic innego...

To czego ty jeszcze chcesz? jak to się wymienia tylko raz :roll:

Opublikowano

Tylko po co wydawać 115zł za kawałek gumy z metalem jak za dobrej jakości zamiennik można dać, np 50? Też pomyślałem o E30, ale wg katalogu mają zupełnie inne numery (to samo Z3), więc zostaje wyciągnięcie i sprawdzenie, dzięki za info.

Edit: porównując zdjęcie oryginału ze zdjęciem tej z E30 muszę stwierdzić, że podobieństwo jest uderzające :) Muszę zmierzyć czy wymiary są takie same (ale nawet rysunek z katalogu wygląda na identyczny), jeśli tak to jestem w domu i płace 45zł :)