Skocz do zawartości

e38 jak sie dobrac do mocowania amora tył

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:? witam jak sie dobrac do mocowania tlnego amora u góry w e32 to sie robiło przez zdemontowanie głosnika w tylnej półce a w e38 jak to sie robi bo tam nie ma glosnikow a od strony bagaznika sie nie dobierzesz :?: :roll:
Opublikowano
musisz zdemontowac tylną półke. Roboty od skurwysyna :P

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
:shock: o ja pierdziu tylna pulke :?: :?: :?: :duh: :norty: a robiles to juz kiedys moze to bys mi to mniej wiecej opisal jak sie to rozbiera :?: :norty: chyba ze ktos to juz przerabial to prosze o pomoc zebym czegos nie zepsul
Opublikowano

Musisz wejsc do bagaznika :) odczepiasz okładzine tą górna. I tam są jak dobrze pamiętam 4 śrubki które musisz odkręcić. Natępnie przemieszczasz się do środka. Sciągasz obicie słupków tylncych, są na takie metalowe zatrzaski, porpostu odrywasz. Wyciągasz półke i jeżeli masz tam cokolwkiek, rolete, głośniki to musisz uważać i odłączyć kabelki. Po tym masz odostęp do tylnych amorów.

Mam nadzieje że pomogłem :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
Musisz wejsc do bagaznika :) odczepiasz okładzine tą górna. I tam są jak dobrze pamiętam 4 śrubki które musisz odkręcić. Natępnie przemieszczasz się do środka. Sciągasz obicie słupków tylncych, są na takie metalowe zatrzaski, porpostu odrywasz. Wyciągasz półke i jeżeli masz tam cokolwkiek, rolete, głośniki to musisz uważać i odłączyć kabelki. Po tym masz odostęp do tylnych amorów.

Mam nadzieje że pomogłem :)

widzisz to mamy chyba jednak inne modele 7-k bo jak bym tak oderwał obicia słupków to mogł bym juz kupowac nowe one sa przykrecane na 3-y wkrety trzeba wydlubac lampki na slupkach i pod nimi sa a oprucz tego sa jeszcze plastikowe 3-y chaczyki pulka nie jest przykrecana tylko wsuwana i trzeba zdejmowac kanape bo tam sa takie dyble co trzymaja ta pułke ale dzieki za pomoc... :modlitwa: a roboty jest od czorta :roll2: ale teraz to robie z zamknietymi oczami i nastepnym razem pujdzie mi szybciej :wink: ale dzieki jeszcze raz :pray: :modlitwa: