Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Może to i banalne pytanie ale jak zdemontować przednie głośniki w dzwiach ponieważ chce je wymienić na Hertze. Trzeba zdejmować cały boczek z dzwi? Z tylnej półki po prostu wystarczyło podważyć osłonke i wszystko było jak na dłoni, a z przodu nie jest tak łatwo :P Jeszcze jedno pytanie. Czy w standardowym nagłośnieniu subwoofery pod siedzeniami są podpięte pod wzmacniacz, czy mają one wbudowany wzmacniacz razem z subwooferem? Ponieważ te głośniki też chciałbym wymienić bo ledwo co grają...

Pozdrawiam, Dawid.

Opublikowano

i jak kolego doszedlem do czegos z tymi glosnikami ??

ja mam navi professional i takze chcialbym glosniki wymienic w drzwiach i w podlodze pod fotelami bo jest srednio :))

wedlug Audi A6 co mialem to niebo a ziemia... :(

Opublikowano
Póki co to wiem tylko ze żeby wymienić te głośniki o ktorych mówisz to trzeba zdemontować boczki i wyjąć fotele :p Na razie wymieniłem głośniczki z tylnej półki na Hertze i graja bez porownania lepiej... Niedlugo wybieram sie na wakacje więc nie bede mógł się tym zająć ale jak tylko wróce to zamawiam przynajmniej 4 kanalowy wzmacniacz z tak zwanym wyjsciami High zeby bylo mozna podpiąć pod orginalne radio, głośniczki hertza do dzwi i subwoofery pod siedzenia. Postaram się podpiąć to wszystko pod wzmacniacz i powinno grać!