Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanko panowie, wałkuje godzinami wszystkie fora świata, na temat takowy- czy przy kombinacji duzej navi mk IV, BM54 i DSP na pokładzie, da się wykonać cokolwiek żeby odtwarzać MP3??

Tylko nie mowcie o kasetkach, transmiterach i innych cudach wiankach bo to w gre nie wchodzi- potrzebuje odtwarzac mp3 z poziomu radia.

Zmieniarki CD nie posiadam, są kabelki, emulator zmieniarki nie działa, prawdopodobnie przez DSP.

Czy takie cuś http://www.bavariansoundwerks.com/product/574/361/BMW-DSP-Adapter/

rozwiaze problem? czy ten adapter do DSP poradzi sobie i wtedy bedzie się dało podpiać coś nie fabrycznego pod audio, np moduł bluetooth lub ipodowski??

Myślę że tak, ale powiedzcie co o tym sadzicie

Wiem że mozna tez kupic zmieniarke CD z MP3 ale koszt prawie 800$ troche powalający

Dzieki bardzo

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam jestem nowy dlatego z góry przepraszam jesli napisałem to pytanie tam gdzie nie trzeba...

Moj problem polega na tym ze przy zakupie auta zmieniarka została wyciągnięta i mam wolne miejsce, chciałem załozyc zmieniarke mp3 ale w nawigacji 16/9 mam dsd (ustawianie podbić itp.) czytałem wiele róznych wypowiedzi na ten temat ze sie nie da i ze mozna cos wyprowadzic dlatego nie wiem którą sciezkę obrac bardzo proszę o pomoc osobę która miała podobny problem albo osobę która wie jak owy problem rozwiązac.kontakt [email protected] z góry dziękuję i jeszcze raz przepraszam jesli napisałem to w nieodpowiednim miejscu.pozdrawiam paweltoloczko