Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam.

Czasem i ja muszę zadać pytanie a nie mogłem na szybko nic znaleść u wujka Google a po wyszukiwarce wyszło mi jedynie coś o wymianie żarówek w desce.

Muszę wyjąć deskę roździelczą i wymienić całą nagrzewnicę (obudowę, silnik itp.) gdyż montuję klimę (może się uda :) ).

Czy ma ktoś jakiś schemat jak zdemontować deskę roździelczą i całe to ustrojstwo, lub możę jużktoś kiedyś to robił i by opowiedział ewentualnie jak to się robi, czym to się je??? Dzięki za pomoc!!!

PZDR>

Opublikowano
sam naprawiam bmw e30 strona od 191 wzwyż, jest tam kilka porad, reszta chyba na czuja, musisz cała deskę wyciągnąć? to rozbieraj wszystko począwszy od konsoli przez pierdoły typu maskownice głośników, zegary. Z tego co pamiętam wszystko wychodzi raczej gładko i nie ma jakiejś zaawansowanej technologi co do typu mocowań :)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kurdę, gdziez w PDF mam to. Musze przegrzebać twardego..... no mam nadzieję że bedzie prosto. Kiedyś jedną robierałem e30 na złom....i się nie czarowałem niczym tylko ostro do przodu. A teraz muszę rozebać by było całem.....

Dzięki SOBO.

A nie wiesz kto ma koło pasowe do M40, do wersji z klimą, koniecznie z e30, bo e36 nie pasi na pasek.

PZDR>

Opublikowano
nie mam zielonego pojęcia, musisz kombinować :)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg