Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ogladal juz ktos moze to autko?? moze wie cos wiecej na jego temat? znacie moze ten samochodzik?

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=79822884

i jeszcze jeden, oba bardzo mnie interesuja i chcialbym sie cos dowiedziec wiecej o nich bo mam pare kilometrow

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=81131919

Ktoś ma za ciebie kupić auto ??

Chyba sam musisz pojechać zobaczyc ocenić :?: :?:

Opublikowano
sluchajcie ja mam do nich ponad 600 km . bede jechal napewno i kupowal sam , ale moze ktos cos wie na temat przeciez inni tez szukaja auta i moga sie podzielic wiadomosciami. Cos moge przeoczyc , a tak jak ktos juz cos zauwazyl to bedzie latwiej . Pozdrawiam tych co chca wspolpracowac, a nie nabijac tylko posty i pisac bzdury nie na temat. chyba powinnismy sobie pomagac...?? :)
Opublikowano

Spokojnie nie napinaj się kolego .

Odnosze sprawe postów do mnie bo wydaje mi sie że o mnie chodziło. Mam ich tyle że nie musze nabijać .

Pomagać sobie powinniśmy ale jak to ma wyglądac niby :?: :?:

Ktoś pojedzie sprawdzić auto czy na oko wygląda ok ?? Może podjedzie na stacje diag. i porobi pomiary nadwozia , sprawdzi silnik . A może ktoś jest na tyle dobry że stwierdzi na oko wszystko

:?: :?:

Opublikowano
chodzi mi o to ze moze ktos mial juz stycznosc z tymi autami , zna ich przeszlosc, wie cos wiecej. ja nie kaze komus jechac i sprawdzac autko tylko pytam czy ktos zna to autko i cos o nim wie ,a to jest roznica. sa pewnie takie osoby ktore mieszkaja blizej i sa fanami bmw, napewno zwrocili uwage na te egzemplarze na ulicy. Z góry dzieki za odpowiedz.