Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

330d :norty: :

- pomarudziłbym o wielkość szczelin między poszczególnymi elementami przodu :mrgreen: , chociaż fotki mogą trochę przekłamywać.

Niestety tylko tyle spostrzeżeń :| .

Opublikowano
LubieTo po jakich poszlakach :mrgreen: sądzisz, że tył malowany .............?
Opublikowano
LubieTo po jakich poszlakach :mrgreen: sądzisz, że tył malowany .............?

Po zdjęciu :duh:

Przyjrzyj się dobrze na zdjęcie nr 5 ( licząc od początku galerii) :)

Opublikowano

Że po zdjęcie to przecież oczywiste :duh: .

Podpytywałem się o niuansik/niuansiki ............ bo :

- szczeliny niby równe;

- lampy nie mają różnych odcieni;

- jest tylko 2/3 płaszczyzny z połyskiem na fotce, ale według mnie mógł błysk aparatu tak "narozrabiać".

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie jestem specjalistą blacharzem, ale jak dla mnie ocena zdjęć to jak wróżenie z fusów.

Do tego auta sam nie mogę sie przyczepić, w moje zaparkowane E91 wjechała kobieta na parkingu cofając, poszedl do wymiany (nówka ASO) zderzak przedni i blotnik prawy i do dziś szpary na łączeniu zderzak/błotnik po obu stronach zderzaka nie są idealne. Tak więc jak coś byłoby w tym aucie robione, to albo przez mega speca który poskladał szpary niczym fabryka i tak dobrze, że z biegiem czasu sie nie zmieniły albo auto jest bezwypadkowe.

Jak chcesz się przekonać na 100%, to miernik lakieru i będziesz wiedział. Teraz mozemy robić zaklady "kto ma racje" :mrgreen:

Opublikowano

W zakłady się bawić nie będę :wink: .

Przed wnikliwą analizą na miejscu nic się nie ukryje :roll: .