Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Potrzebuje kasy i mam na sprzedaż hard top do bmw z4 kolor sterling grey, orginalny w bardzo dobrym stanie. Zainteresowanych prosze o tel: 794 302 161 , sprzedaje hartopa do z4 za tyle samo co za niego zaplacilem okazyjnie: 6900 pln. Odbior we Wroclawiu lub moge podwiezc go w rozsadnej okolicy kilometrow za free. tel 794302161

Pozdtrawiam uzytkowników najlepszych 'cywilnych' samochodow!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

O kurcze, niezła wyprzedaż... szkoda że wysyłka tyko na terenie Niemiec.

Trenował ktoś jakiś trick z jakąś firmą w Niemczech której to można wysłać, która by to przesłała dalej do PL? Albo żeby to odebrać na jakieś poste restante blisko granicy?

Opublikowano

Procedura jest prosta - wysylaja to do dilera z Frankfurt / Oder.

Kupujesz dobra flache - zawozisz magazynierowi, rozbierasz karton (jest wielkosci slonia) przed salonem i wracasz Z4 z hardtopem.

Moj brat i kolega Mckowal maja juz takie hardtopy, kupione niestety po 800 euraczy, teraz ceny spadly, ale nie ma juz tez niektorych kolorow.

Kupcie kontener dobrej wodki i wybierzcie sie grupowo po hardopy :D

Kiedys to byla wyprawa a teraz autostrada mozna to zrobic w 6 godzin w ta i z powrotem :cool2:

Za wskazanie tajemnej ale sprawdzonej procedury mam u Was darmowe kolko Waszymi z4 :norty:

Jakby ktos mial problem z jezykiem niemieckim to za "dwa kolka dookola komina" jestem w stanie zadzwonic do tego dilera!

Beste Maschine der Welt
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Czy jest sens kupować używany hardtop i lakierować go na kolor taki jak samochód?
Opublikowano
Ja dach wykleilem folia. Oczywiscie kolor nie jest idealny, bo trudno znalezc folie w metaliku ale w zime i tak auto 90% czasu jest usyfione.
Beste Maschine der Welt
Opublikowano

Rozumiem, że mówisz o czerwonej zetce...?

Gdybyś nie napisał, że to folia, to bym się nie zorientował chyba.

Gdzie takie oklejanie można wykonać i jakim kosztem?

Opublikowano
Czerwona miala hardtop w oryginalnym lakierze. w czarnej okleilem za 400pln. mysle ze za 600 da sie juz polakierowac
Beste Maschine der Welt
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak się domyślałem, że to twój po tym jak pisałeś, że właśnie kupiłeś... =]
Opublikowano
Niestety z tego co widzę, pomalowałeś na 'zły' kolor =P
Opublikowano
Piszesz, że po kupnie pomalowałeś na srebrny. Ja mam inny kolor, więc dlatego napisałem, że pomalowałeś na zły kolor =]