Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otwieram temat , bo szukałem ale odpowiedzi mnie satysfakcjonującej nie znalazłem .

Chodzi o zegary do X5 konkretnie 3.0 benzyna . Czy kupując na allegro zegary (wersja europejska) od E38 będą pasowały w moim E53 ?

http://moto.allegro.pl/licznik-zegary-bmw-e38-3-0-4-0-m60-730-740-europa-i2378288798.html

Kupując te zegary , odkleję tarczki i nakleję na stare tarczki zegarów z wersji USA będą sie cyferblaty zgadzały ?

Proszę o odpowiedź . Pozdrawiam :8)

Opublikowano
Witam. Nie wiem czy dasz rade odkleic i nalozyc nowe bez sciagania wskazowek. Jesli juz chcesz zmieniac to wstaw sobie tarcze indiglo z konwerterem.
Opublikowano
Witam. Nie wiem czy dasz rade odkleic i nalozyc nowe bez sciagania wskazowek. Jesli juz chcesz zmieniac to wstaw sobie tarcze indiglo z konwerterem.

Indiglo nie wchodzą w grę . Interesuje mnie tylko ori BMW . A po podłączeniu kostek z e38 do mojej e53 będzie prędkościomierz/obrotomierz/equalizer i reszta działać ?

Opublikowano
Chodzi o zegary do X5 konkretnie 3.0 benzyna . Czy kupując na allegro zegary (wersja europejska) od E38 będą pasowały w moim E53 ?

Kupując te zegary , odkleję tarczki i nakleję na stare tarczki zegarów z wersji USA będą sie cyferblaty zgadzały ?

Te mogą się gryźć - poszukaj europejskich zegarów do E53. I nic nie odklejaj / naklejaj tylko poszukaj magika (są tutaj tacy) który zamontują i zakodują.

Opublikowano

Te mogą się gryźć - poszukaj europejskich zegarów do E53. I nic nie odklejaj / naklejaj tylko poszukaj magika (są tutaj tacy) który zamontują i zakodują.

Ja mam już zakodowane na spalanie i przebieg w wersje europejską (przebieg w KM , a spalanie L/100km) ale najbardziej to denerwują mnie te Mile na cyferblacie , i equalizer . Allegro patrzyłem to niestety do E53 wersja EU 3.0 i , automat niema ... To teraz od początku . Żeby to ładnie wyglądało , to muszę zdobyć zegary od EU i przełożyć wtyczki , czy jeszcze jakaś dodatkowa adaptacja mimo wszystko ?

Zaczynam odpuszczać powoli , bo widzę , że zabawy z tym trochę jest... :mad2: