Skocz do zawartości

NEW!!! BMW Navigation CD VDO Dayton MK1, 2, 3, 4, 2012-2013!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u mnie nagrywa ale na koniec jak jest sprawdzenie to znajduje 3x18sektorów z błędem. ale tylko jak zgrywam plik gb. mre zgrało bez błedów.

sciagam jeszcze raz plik z neta. zmarnowałem juz 5 płyt.

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bez sprawdzania błędów nagraj.One zawsze będą .Sam z tym walczyłem :D :D

No chyba ze masz błedy po ściagnięciu np. na necie moblinym albo żle ustawionym routerze

W razie pomocy pisać na PW,bo nie śledzę wszystkiego na bieżąco
Opublikowano

ale zonk. tzn ze straciłem kilka dobrych płyt. spoko. te 6 płyt z UK posprawdzam po kolei i odrzuce te których jutro rano navi nie bedzie czytac.

Dzieki.

Opublikowano

Mam moje Beemq pod domem :D :mrgreen:

Wszystkie plyty dzialają.

Te ktore byly z bledami rowniez.

Niestety nie moglem sie nacieszyc jej widokiem bo wlasnie jade pociagiem do sprzedwcy odebrac Volvo Sluzbowe ktorym pojechalem po auto. Dzis Beemq zrobil na poczatek 50 kilometrow.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ta mapa pasuje do e46 320d mk4 z 2003r?

Też. Właściwie powinna być mapa na DVD high, ale jak ma twój czytnik problemy z płytami DVD to ta będzie najodpowiedniejsza.

Zresztą na PIERWSZEJ stronie tego tematu jest napisane:

"BMW MK1, MK2, MK3 CD System oraz DVD High System MK4, czytnik CD lub DVD w bagażniku po lewej stronie"

Opublikowano

Chyba za zaden mapie nie ma aktualnych fotoradarów,ponieważ dopiero są w całej Polsce uaktualniane ( czytaj=oznaczane).Sciagnołem aktualną Automapę i z bazą z sierpnia i praktycznie jest to samo co w tamtym roku czyli niektórych radarów już nie ma a w mapie są.Trzeba czekać jak już poustawiają w Polsce i pewnie ktoś doda

Myślę,ze koledzy używający aktualne mapy dostępne na forum tak samo stwierdzą :cool2:

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zapytaj autora postu bo moze być tak iż za free nie da rady tylko na premium :D

Zawsze z Chomika mozesz za kilka pln pobrać :mrgreen:

Opublikowano
A masz soft z fotoradarami ??? I czy masz w nim powiadamianie głosowe czy tylko jako POI ??

nie no mam ten swój soft LR'owy wiec tam tego niema i faktycznie to nie mogło u mnie zadzialać :duh: :duh:

Opublikowano
zgaje sie ze o tym juz w ktoryms temacie bylo ale niech mi kto przypomni czym sie róznia mapy z Linków w pierwszym posicie maja po ok 400MB od tych np gdzies tam na chomikach ktore maja po 800Mb
Opublikowano

za chwile cos mnie trafi :duh: :duh: znow nie dziala

pobralem mapke z pierwszego postu jedna plyta (juz verbatim) nic nie dziala

druga plyta tez nic

wypala wszytko bez pledów oczywiście, ale

po rozpakowanie tego co sie pobiera mam 4 pilki

wypalam oczywiście jeden najwiekszy,

poczytalem troche w poprzedniej wersji map i w jednym poscie pojawia sie info aby dodac jeden z plikow.

czy w tej wersji tez?

p.s. sroy jesli pytanie głupkowate ale ja wlasnie wypalam moze trzeci raz w zyciu plyty a juz jako obrazy to pierwsze moje podejścia