Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie czy ktos z was ma zalozona instalacje OMVL sekwencja czy to dobra instalka bo umnie cos chyba nie tak nieumia jej wyregulowac silnik mam m50

520 od miesiaca do nich jezdze i nichce sie komputer zaprogramowac juz niewiem co robic

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Powiedzieć: "Wy psie frendzle, jak nie umiecie sobie poradzić głomby, to wy.. wyiskać mi tą instalację i kasa na stół, jutro przychodzę po auto" (ja tak zrobiłem i oddałem auto gdzie indziej - teraz jeżdżę zadowolony).

Nie ma złych instalacji, są tylko źli gazownicy...

Cóż można Ci poradzić, zawsze możesz jechać gdzie indziej, gdzie się ktoś na tym zna, wyregulują, a kosztami możesz obciązyć sądownie tych, którzy zakładali. To jest wyjście dobre, ale tragicznie będzie długo trwało... Poczytaj na forum, nie jesteś jedyną ofiarą pseudo-gaziarzy.

Kai
Opublikowano
Widziałem taką instalkę w 525i i ładnie śmigała, jeśli nie dają z tym rady to szkoda czasu i nerwów...
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Miesiac czasu? To Ty wytrwaly jestes.

Ja sprawe postawilem jasno ze auto ma byc gotowe na 8:00 rano i jak wieczorem ok 22 bylem z psem to jeszcze walczyli w warsztacie (mieszkam niedaleko) ale zrobili i teraz moge powiedziec ze sa ok

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg