Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam takie pytanie czy duży problem jest z przełożeniem silnika z e39 3.0 231 km do e34 2.0 150 km bo powoli nosze się z takim zamiarem.
Opublikowano
to może lepszy wyjściem będzie rzędowa 6 z e34 ta 3.5 i gdzieś czytałem że najlepiej anglika ściągnąć bo to by mi było nawet na rękę bo z wnętrzem też chciałem się pobawic
Opublikowano
Moim zdaniem nie warto w dzisiejszych czasach swapowac na M30B35. Nie jest to zly sinik, ale jak juz sie pchac w swapy to lepiej na cos nowszego. Dzis mozna kupic zadbana 535i w dobrej cenie wiec moim zdnaniem nie ma sensu sie bawic.
Opublikowano
Ja teraz aktualnie nie przegladam ofert 535i, ale przez ostatni rok pojawily sie ze 4 perelki w cenach kolo 7-8tys. Od pierwszych wlascicieli z Niemiec, jedna nawet od nowosci byla w PL z czarnymi tablicami i tez od pierwszego wlasciciela z przebiegiem ponizej 200tys. .
Opublikowano
EWS można wyłączyć za 400zł, ale wiązka zapewne też nie będzie pasować.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9u4h0flHW1qarea0o1_500.gif

Posiadam sporo części z e34 na sprzedaż. Kompletny silnik M20B20.

GG: 12785321