Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam pakie pytanko - czy wentylator od nagrzewnicy w e30 z klimą podejdzie do nagrzewnicy autka bez klimatyzacji?

za odpowiedz z góry DZIĘKUJĘ

Opublikowano
witam

mam pakie pytanko - czy wentylator od nagrzewnicy w e30 z klimą podejdzie do nagrzewnicy autka bez klimatyzacji?

za odpowiedz z góry DZIĘKUJĘ

Jesli chodzi ci o to zeby bylo cieplej w aucie, czyli o lepszą wydajnosc, to w takim razie proponuję zaadoptowac te wszystkie bebechy od grzania z wersji cabrio, jak wiadomo mialy one wydajniejszą nagrzewnice /wydajniejsze ciepelko/ :mrgreen:

Jak ja wsiadam (pod warunkiem ze nie ma sniegu i nie pada) w chlodniejsze dni i wlaczam sobie podgrzewane siedzenie i nawiew cieplego powietrza na 1-2 obieg to po 5 min jest nagrzane jak na karaibach :mrgreen: Mozna skusic sie na Webasto, ale to wydatek kilku tysiecy zlotych.

jesli nie o to ci chodzilo to niech to bedzie chociaz jako ciekawostka :mrgreen:

pozdrawiam

Opublikowano
generalnie to padł mi wentylator i w ogóle nie mam ogrzewania wnętrza chwilowo (-30 ) :(

uuuuuuuuu :duh: schowaj go do garazu ocieplanego i napraw bo to sie moze zle skonczyc np. wilgocią wnetrza :duh:

Opublikowano

byly 2 typy wentylatorow - wyjmij swoj i wstaw taki sam :)

Pozdrawiam

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D