Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie interfejs do swojego samochodu. Mam kilka programów INPE Carsoft BMW Scanner i coś jeszcze.

Moje pytanie brzmi następująco.

Jak włączyć funkcje świateł dziennych? Czy w moim autko w ogóle się da?

Jest możliwość zaprogramowania tak że jak mam otwarte szybki to po zamknięciu samochodu pilotem automatycznie zamkną się też okna?

Jak coś mi się przypomni jeszcze to będę pisał :)

BMW to nie samochód. BMW to styl życia. :D

4.0 V8 LPG 4 gen

Opublikowano
jak masz skonfigurowanego ncs to odpalasz wybieraz profil expert, f1 pozniej f3 wybierasz ews ok pozniej f6 załaduje liste wszystkich modułów f4 wybierasz moduł i jeszcze raz f4 załaduje do pliku fsw_psw.trc zmien nazwe na lcm.fsw_psw.trc jak chcesz zmienic moduł to f1 wybierasz i znowu f4 i tak z kazdym ale w lcm i gm jest najwiecej rzeczy
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O ile sobie dobrze przypominam to w LCM (1) - a po roczniku sądzę że właśnie taki moduł masz nie ma możliwości do kodowania świateł dziennych.

Ja kupiłem LCM III i zakodowałem - ale musisz wtedy wszystko przekodować ( stan kilometrów Vin i wszystkie ustawienia związane z wersja twojego auta) i chyba najprościej to zrobić Pasoftem 1.4.

Pozdrawiam i miłej zabawy !