Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Szwy wyglądają bardzo ładnie, ale ja osobiście wybrał bym bardziej czerń niż szary żeby bardziej pasował kolorem do poduchy. Z wyglądu wydaje się, że pewnie kiera siedzi w ręce.

Kierownica jest bardzo przyjemna w dotyku.Bo to jest czarna skóra,zdjęcia były robione zaraz po obszyciu i mocno słońce świeciło.

Zdjęcia zrobione dziś(przed chwilą).

http://images46.fotosik.pl/1597/e95adc0618791e62med.jpg

http://images42.fotosik.pl/426/d995f452ce38f5a4med.jpg

cichy ile cie kosztowało obszycie kiery i podłokietnika??

Przednie fotele(600),kierownica(250), podłokietnik(80)i mieszki ręczny i lewarek(70).Za to tylna kanapa była robiona później pochłonęła dużo skóry(800).Ale myślę że za tą robotę i tak cena była dobra,Java chciała wtedy 3800 razem z boczkami drzwi+nowy welur,a tutaj mam boczki nietykane i welur na środku ten co był bo tak chciałem.Poza tym tutaj było wygodniej rano jadąc do pracy zostawiłem auto, a wieczorem odebrałem-ogólnie efekt podoba mi się,nie chciałem dużo odbiegać od fabryki bo tak lubię.

Na siedzeniach zostawiłem w środku oryginalny welur BMW ponieważ nie chciałem wszystkiego w skórze,bo jest bardziej miło w środku a jednocześnie jest taki kontrast.

Dodam,że obszywałem to 3 lata temu,ale ceny raczej dużo się nie zmieniły bo na wiosnę kolega obszywał kierownicę i też zapłacił 250.

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Teraz wygląda na tych zdjęciach o niebo lepiej i jeśli tak jest w rzeczywistości to warto. Ja mam dopiero wytarte te załamania skóry na kierownicy do gładkiej lśniącej skóry. Pewnie za 2 lata pojawi się pierwsza oznaka wytarcia i mechacenie. Cena dobra jak za takie moim zdaniem profesjonalne obszycie i co ważne ze zrobione ze smakiem.
Opublikowano

dyć pisałem że obszyta może być ładniejsza od oryginału

najlepiej szukać kogoś co pracuje w jakiejś firmie z renomą a przyrabia sobie po godzinach