Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam !!! Załozyłem temat z ciekawosci a takze ze pomoze to innym osobom ocenic czy cos jest nie tak 318 Ci 118 KM przbieg 100.900 olej catrol edge 0w30 od wyminany dokladnie po przejechaniu 3200 km ubyło mi 0,4 l litra oleju czy to jest normlne czy moze coś jest nie tak prosiłbym najlepiej by wypowiadały sie osoby co maja lub miały do czynienia z tym samym silnikiem i podali jakie maja ubytki oleju i przy ilu kilometrach. Aha dodam ze 90% u mnie to jazda po miescie.
Opublikowano
Castrol TWS 10W60, przebieg 250000km (nie mam pewności czy nie kręcony) - wiem , trudno w to uwierzyć ale nie ubywa oleju. Jazda raczej spokojna czasami tylko jakiś kryzys osobowości. Nie ucieka Ci olej przez klasyczne miejsca w tym silniku?
Opublikowano
Moje m43 nic nie zużywało....ale prawdę mówiąc 0,1-0,15 litra na 1000 km...to jest zawracanie głowy.