Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, czy mógłbym prosić o opinie na temat tej e30, Wrocław, VIN WBAAF61000EA37007 (wiem ze powinienem rozkodować, ale czy to późna godzina ale nie umiem odnaleźć tego na stronie bmw.pl)

http://otomoto.pl/bmw-318-mega-ideal-C23863608.html

planuje zakupić swoje pierwsze auto i zastanawiam się nad zakupem bmw e30, e34 lub e36 niestety nie za bardzo znam się na motoryzacji i stąd mój problem:/ dlatego prosiłbym o opinie i komentarze czy waszym zdaniem jest w ogóle sens jechać obejrzeć to auto, czy po zdjęciach zamieszczonych w ogłoszeniu można jakoś to ocenić. z góry dziękuje i pozdrawiam.

Edytowane przez penkaty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kolego jeden temat-jedno auto, poczytaj regulamin:

viewtopic.php?f=44&t=72889

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Tak niewielu nowych użytkowników czyta regulamin, chociaż potwierdzają swoją obecnościa jego akceptację, że ja jestem za bardziej radykalnymi środkami. Od dłuższego czasu i coraz częściej, czytam tylko zapoznaj się, popraw, dodaj VIN i w większości bez skutku.
Opublikowano

Dobra faktycznie przepraszam za założenie takiego tematu bez czytania regulaminu zbytnio się z tym pospieszyłem. numeru vin nie znam i nie wiem nic więcej o tych samochodach oprócz informacji zamieszczonych w ogłoszeniu. Wbrew regulaminowi podałem dwa samochody ale po prostu chciałem uzyskać porównanie czy w ogóle warto jest oglądać te samochody czy już po zdjęciach można stwierdzić czy jest z nimi coś nie tak. Jeżeli moje uzasadnienie jest niewystarczające to proszę o usunięcie tematu i przepraszam za problem.

pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wywal drugi link i zatytułuj wątek "E30 316 WARSZAWA"

Załóż drugi wątek, wrzuć drugi link i zatytułuj "E30 318 WARSZAWA"

Będzie porządek i uzyskasz opinie o tych autach, malinowo by było jakbyś załatwił do nich vin. Niewiele roboty a forumowicze się odwdzięczą komentarzami :cool2:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Kolego przy takiej kwocie wydawanej na auto nie kupuj nic co nie jest w twojej okolicy ponieważ wydasz pieniądze na przejazd w wysokości 10% wartości auta. Nie wiem czy jesteś z Wrocławia czy z Warszawy bo nie podałeś ale zastanów się dobrze czy opłaca ci się jechać pół polski i potem wtrącać bo auto było nie takie.
Opublikowano

W prawy przód prawdopodobnie było bum - brakuje jakichś plastików za zderzakiem i lampa dołożona na sztukę. A zaznaczone że bezwypadkowy...

Choć nie dyskwalifikuje to samochodu bo mogła to być tylko stłuczka. Na zdjęciach wygląda ładnie. W pierwszej kolejności sprawdzaj blachę, progi, nadkola, podłoga, wnęki w bagazniku. Lubią się tam robić dziury.

rozkodowany VIN

Type

Value

VIN WBAAF61000EA37007

Type code AF61

Type 318I (EUR)

E series E30 ()

Series 3

Type LIM

Steering LL

Doors 2

Engine M40