Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanko do starych wyjadaczy odnośnie tych przycisków jakkolwiek się na nie mówi. Czy poza oryginałami w ASO za ponad 200 zł/ sztuka można dostać jakieś zamienniki? bo trochę serce mnie boli jak mnożę to razy 4 :/ pozdrawiam :D
Opublikowano

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano
dokładnie, ale nigdzie nie mogę znaleźć kilku sztuk jeśli chodzi o używane i trochę jestem skołowany. Oryginalnie u mnie były ręcznie opuszczane szyby, ale aktualnie są dołożone oryginalne mechanizmy elektryczne. Wszystko byłoby ok gdyby przyciski też były ori... w tej chwili jest jakaś tandeta i razi mnie w oczy i w ogóle. Poprzednik dbał bardzo o auto, ale w niektórych kwestiach jest przerost formy nad treścią. 1) stożek - dla mnie koszta bo musiałem dokupić obudowę filtra i Przewód dolotowy i przewód wlotowy 2) wielka naklejka na przedniej szybie ///M :mad2: podczas zdrapywania prawie odcięty palec i krew na masce :D to już idzie w straty zdrowia 3) dziwne włączniki szyb 4) alu ramki zegarów... 5) brak radia Bavaria. Na plus : zdrowa prosta karoseria, dokładki m-technik, reszta osprzętu kompletna pod maską, zdrowe serce i przy silniku wszytko kompletne, tapicerka recaro, ori wydech, że aż drogówka była w szoku na cichy pomruk, oryginalne kluczyki w tym jeden serwisowy :D pozdrawiam. Plany na przyszłość : poprawienie poprzednika i zmiana lakieru na 052 hennarot wtedy będzie piękna Niunia :*
Opublikowano
To kup z kilku aukcji, po 1 przełączniku. Albo poszukaj auta na części, z el. szybami. W czym problem? :roll: Zamienników raczej nie dostaniesz.