Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie

Mam pytanie przerobilem lampy na poliftowe ale zasieca mi sie kontrolka w zegarach ze lampy z tylko sa uszkodzone,

i mam pytanie czy trzeba przeprogramowac modul swiatel w Inpie?

Jak tak to moze ktos by napisal co i jak?? i czy te dwie zarowki trzeba zewrzec na dole zeby razem siwecily pozycyjne??

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
wlasnie mam zwarte te dwie zarowki na dole i swieci mi sie na wyswietlaczu informacja ze sa uszkodzone :(
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To nie takie proste. Przecież światła przed i po lifcie świecą inaczej. Najlepiej dorwij kogoś z poliftem i popatrzcie wspólnie, które żarówki kiedy się zapalają w obu autach. Do przeróbki będzie okablowanie wtyczki (z 6 pinów na 7, jeśli dobrze pamiętam).

Zobacz też tu:

http://www.bimmerwerkz.com/forum/faqs-diys/complete-diy-updating-e46-tail-lamps-61705.html

Opublikowano

Zrobione

trzebna bylo przekodowac modul swiatel i blad juz sie nie pojawia

Dzieki za pomoc. :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Błąd błędem, ale srawdź, czy wszystkie żarówki świecą jak powinny.