Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciabym znac opinie Wasza na temat silnika po stluczce nie koniecznie tego z linku ale podobnego ( podobnie przycisniety) Jakich uszkodzen i czy wogole mogl dostac w czasie stluczki?

Napewno nie bedzie mozliwosci sprawdzenia go w ruchu . Czy to zakup z wielka niewiadoma ?

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-528i-E39-Breaking-Recent-Genuine-new-BMW-Engine-/330735566431?pt=Automobiles_UK&hash=item4d01603e5f#ht_500wt_1156

Wszelkie sugestie mile widziane :mrgreen:

Opublikowano
Sam silnik raczej będzie ok. Co do osprzętu do jest wielka niewiadoma
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Stłuczka czyli silnik mógł chodzić pewien czas bez wody może być przegrzany. Jeśli nie to nie wiadomo jak wcześniej był eksploatowany. Podwójne ryzyko zakupu
Opublikowano
W sumie macie rację. Ja chyba bym też się zastanowił 3 razy
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
Jeśli nie to nie wiadomo jak wcześniej był eksploatowany. Podwójne ryzyko zakupu

Ten z aukcji ma 40 tys mil najechane trzy latek i to mnie kusi ..... :mrgreen:

Opublikowano

gościu pisze że 3 lata temu wstawił nowy silnik i ma przejechane 40k mil,tylko ciekawe ile ten silnik przejechał przed wstawieniem bo wątpie żeby ktos kupił nówke silnik w 2009 roku do beemki z 97 ...troche wyobrazni...ja sie go zapytam czy ma rachunek zaraz.dam znać.za cene nowego silnika on by w anglii kupił 2 takie bmki.one teraz stoja 700-1000 funtow mozna fajną beke kupić.zobacz aukcje

http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-528I-SE-/270978432633?pt=Automobiles_UK&hash=item3f1792be79

http://www.ebay.co.uk/itm/1998-BMW-5-SERIES-528I-SE-/221025093651?pt=Automobiles_UK&hash=item33761f4813

noga w chłodnicy
Opublikowano
gościu mówi że sprzedaje auto kumpla którym jezdziła jego żona.i mówi że zanim kupił auto to poprzedni właściciel wymienił silnik na całkiem nowy,mówi że na silniku musi byc jakiś stampel o tym świadczący,ale poszuka papirów i silnik może opchnąć za 275 funa czyli za 200 by poszedł.jak znajdzie papiery to dam znać o ile kogos to interesuje,narka
noga w chłodnicy
Opublikowano
Przyjacielu dzieki za rady ale nie w tej kwesti oczekuje pomocy ...zobacz moj opis skad jestem ja rozmawialem juz ze sprzedajacym na temat histori samochodu itd chodzilo mi o opinie co moze byc nie tak po takiej stluczce.. zrezta temat zamkniety Kupiony caly samochod za 250 :mrgreen:
Opublikowano
Zapomnialem podziekowac wszystkim za wszelkie rady :) odbior za 2-3 tyg dam znac co z silnikiem :norty:
Opublikowano
to dobrze chociaż ze powiedział mi to co tobie wiec powodzenia z dłubaniem :) a sobie cos na zaś powyciągasz i jeszcze na złom oddasz i zarobisz dobry biznes,ja kiedyś kupiłem vectre 2000 rok za 150 powyciagałem co sie dało(oprócz silnika) za godzine zadzwoniłem po złom 90 dych dali.a wpadło mnóstwo żeczy radio,aku,fele ecu itp itd narka
noga w chłodnicy