Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

posiadam w swojej bmw centralny zamek ale tylko w stacyjce nie na pilot. Chcialbym zalozyc sobie centralke na pilot,ale nie wiem jaki zestaw kupic.

prosze o Wasza pomoc i propozycje zestawów bo nie wiem czy mam kupywac z siłownikami czy bez

pozdrawiam!

prosze o olśnienie Panowie i Panie!

Opublikowano

podpinam się pod temat

też mam zamiar wsadzić do swojej e36 centralny z pilota słyszałem ze wystarcza sam zestaw z np allegro za 50-80 zł a robota podobno zajmuje niewiele czasu

Opublikowano
Powiem wam tak.Jeżeli macie pojęcie jeżeli chodzi o elektrykę,można samemu to zrobić.Ale jeżeli nie ma się pojęcia,to odradzam.Znajomy zajmuje się alarmami,centralne ogólnie elektryka.Za założenie centralnego,wraz z całym zestawem,dwa piloty 150zł.Także nie jest to koszt jakiś wygórowany...I mamy pewność,że będzie wszystko ok.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam podepne sie pod temat bo też dotyczy centralnego w e36 318 coupe :)

A mianowicie mam teraz centralny na kluczyk znalzałem na necie centralkę na pilot i kupiłem (zdjęcia przedstawiają kupioną centralkę) do niej oczywiście są piloty

http://img705.imageshack.us/img705/4430/imag0648u.th.jpg

http://img37.imageshack.us/img37/8444/imag0647i.th.jpg

Myślałem że wystarczy jak odepne od tej co mam tą białą kostke i wepne w tą i bede sie cieszył jak dziecko że mam z pilocika otwieranie :D :lol: :mrgreen: ale niestety nie działa .

Pomóżcie mi i powiedzcie czy ja w ogóle zrobiłem dobry zakup , czy moze moge położyć to sobie na półce żeby się kurzyło . Może trzeba jeszcze jakoś zaprogramować tą nową centralkę żeby dobrze działał ?

Za odpowiedzi wielkie dzięki pozdro