Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Heja ponownie potrzebować bede pomocy czyjejś , wymieniłem siedzenia manualne na podgrzewane elektryczne , elektryke ogarnałem podgrzewanie narazie nie bo nie miałem czasu załatwic panelku , ale moj problem tkwi w air baku , ten napinacz czy jak to sie zwie przy pasie , w starych siedzeniach wogule były ine kolory a teraz z nowych siedzeń wychadza mi od air baga 2 czarne kabelki ze strony siedzenia , nie wim co mam robic totalnie zgłupiałem a nie chce zeby mi wywaliło poduchy jakies sugestie? dzieki pozdrowiam
Opublikowano
Witam. U ciebie jak sie domyślam kable napinacza były żółte z paskiem. Możesz te podpiąć do tych czarnych obotętnie jak. Będzie dobrze. Sam też robiłem taką przekładke opis jest na tym forum poszukaj.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a co do kabli , które ida do maty pasażera (airbag) bym był wdzieczny jeżeli ktoś pomogł by mi i powiedział jakie kolory kabli wychodza ze strony siedzenia i ze strony auta , wazne sa dla mnie ze strony auta . jak bym dostał pomoc do wikendu mogl bym se to szybko ogarnac bo przegland mi sie zbliża :( pozdrawiam i dzieki
Opublikowano

kable przy napinaczach tniesz i lutujesz, nie ma znaczenia wiekszego ktory do ktorego, i tak wywali w razie wypadku.

co do maty to pamietam tylko na pamiec od puszki maty - czarny-bialy-niebieski.

Nie ma rzeczy niemożliwych, tylko ludzie którzy nie chcą tego zrobić.
Opublikowano
kable przy napinaczach tniesz i lutujesz, nie ma znaczenia wiekszego ktory do ktorego, i tak wywali w razie wypadku.

co do maty to pamietam tylko na pamiec od puszki maty - czarny-bialy-niebieski.

a co do kabli wychodzących ze strony auta ? bo ty mowisz ze strony siedzenia ? .......

przegląd mi sie konczy POMOCY :P !!!!