Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A, co myślicie o tym aucie

ja myślę że regulamin trzeba na stałe ogarnąć

jakby co to jest tutaj :mrgreen:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=44&t=72889

szczególnie punkt JEDNO AUTO = JEDEN TEMAT

bo straszny bałagan się robi :nienie:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
Dzień dobry, :?: no właśnie dlatego się zainteresowałem tymi autami dlaczego takie tanie gdzie diabeł tkwi w szczegółach :?:
Opublikowano

czy są tanie??

to ceny do których trzeba dodać opłaty - w Urzędzie Celnym kwotę którą miałem wpisaną przez nich na fakturze i tak uznali za zawyżoną :mrgreen: :mrgreen:

auta są poleasingowe, podstawiane do sprzedaży bez picowania (czyli tak jak u mnie należy dodać do ceny wymianę przedniej szyby plus amortyzatory czyli już cena rośnie o 2.500 zł) z rynku holenderskiego i belgijskiego, który nie jest tak szanowany jak rynek po dziadkach z Niemiec :mrgreen:

a czemu są takie ceny to oczywiście mają na to obcykane handlarskie formułki :nienie: i jaka jest prawda to nie wie nikt oprócz sprzedających

Opublikowano

no już to dawno sugerowałem :lol:

P.S. dziś pojawiła się następna e90 w sedanie srebrna - także masz pełen wybór od wersje nadwoziowe po wersje silnikowe i różne wyposażenia - prawie jak w salonie :cool2: :norty: :mrgreen:

Opublikowano
Może Vat niezapłacony...
Sprzedam Hondę Civic Sport 1.4, salon PL, bezwyp., I właściciel, 80 tys. km - info PW
Opublikowano
Gdybyś zdobyła oryginalny nr rejestracyjny auta z Holandii to na tej podstawie można potwierdzić przebieg.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to dlatego łamie regulamin.

kobieta by przeczytała.

pewnie to jakiś handlarzyna co hormony damskie bierze :mrgreen:

ale to też jest jakaś metoda bo jak damski nick to od razu zainteresowanie wzbudza wszyscy się ślinią i są pomocni :norty:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Hi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , niema jak, no tak jestem kopernikiem, konto na moją połowę, nie dostałem lnka aktywającego więc poszło na mail mojej i dlatego tak wyszło, ale jak do tej pory się nie wybrałem luknąć te furki, praca i jeszcze raz praca zbieram się .........