Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam maly problem i nie wiem dokladnie z kad te pukniecie sie wydobywa??w trakcie zmiany biegow slychac dziwne pukniecie z tylu samochodu raz ciszej raz troszke glosniej i nie moge znalezc co i gdzie.wiecie moze z kad te stukanie moze sie wydobywac i co jest tego przyczyna??z gory dziekuje za pomoc...pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sprawdzałeś tylne zawieszenie? Przy zmianie 1/2 i 2/3 czy na pozostałych też?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
1,2,3 i wsteczny najbardziej slychac.2 maja mialem przeglad i nic nie wykazalo w zawieszeniu ale mogli cos przeoczyc.co dokladnie w zawieszeniu mam sprawdzic?moze to jakas guma na wale sie konczy?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

albo tuleje z tyłu.

w naszym kraju tylko przód się sprawdza na szarpaku.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
ja jestem w Irlandi i tutaj przeglady robia dosyc solidnie i tuleje napewno by znalezli a widzialem przez szybe ze na trzepaku sprawdzal przod i tyl.koles sprawdzal tuleje jeszcze raz wczoraj i luzu tam podobno nie ma.stukanie slychac tez na postoju jak zmieniam biegi.nie jest to glosne stukanie ale denerwuje ucho...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to może wybierak.

ciężko stwierdzić na odległość.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano
mowisz o tej gumie ktora jest na laczeniu skrzyni z walem?wymienialem dwa tygodnie temu bo byla peknieta