Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam ostatnio niewielki, ale niestety problem, z dziwnym dźwiękiem dochodzącym z okolic licznika mojej E46. Objawia się tym, że zwłaszcza kiedy auto postoi na słońcu, po odpaleniu słychać bardzo dziwny dźwięk, o wysokiej częstotliwości, dobiegający tak jakby z lewej strony licznika. Czasem po wyłączeniu i ponownym włączeniu auta dźwięk natychmiast ustaje. Próbowałem wyłączać nawiew, światła itp. licząc na to że okaże się że dźwięk jest wydawany przez któreś z nich, jednak okazało się że jedynie wyłączenie auta jest w stanie go wyłączyć. Nagrałem dźwięk na telefonie, jednak muszę wrzucić go na youtube żeby móc go tu zaprezentować. Może ktoś miał podobny problem? Z góry dziękuję za wszelkie sugestie.

Pozdrawiam!

Edit:

Udało mi się wrzucić film z nagranym dźwiękiem:

Opublikowano
Dodam jeszcze że na pewno nie jest to dźwięk wydawany przez radio czy głośniki, bo wyłączałem je i nic to nie zmieniało. Czy ma ktoś jakieś sugestie?
  • 4 lata później...
Opublikowano

Witam,

ogólnie jestem nowy na forum, od dwóch dni mam swoją wymarzoną e46 w coupe. Do samochodu dostałem chromowane ramki, które się zakłada na zegary. Wszystko fajnie, założyłem tylko jest jedno ale. Coś wyleciało, gdy licznik był w częściach. Szukałem miejsca gdzie mógłbym to wsadzić no ale nie znalazłem takowego, także skręciłem wszystko do kupy, a efekt jest taki : http://sendvid.com/x5hgjc09 (u mnie głośniki musiały być na maxa żeby było cokolwiek słychać)

A to jest to "coś" co wypadło : 13393355_1054488617965074_2007929922_n.jpg?oh=71cd395bff04649562c1247836dc4f9c&oe=5757A16C&__gda__=1465347720_0e7fe0ac4104e00d13a5eb61249358b0

Mam nadzieję, że pomożecie :)

Pozdrawiam