Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam nietypowy problem dzisiaj rano otworzyłem klape z tyłu w ee60 sedan. Jak wróciłem nie chodzi otwieranie ani z kluczyka ani z deski , słychać tylko cykniecie pod deską rozdzielczą. Mogę ją tylko otworzyć z kluczyka. Co się mogło tak szybko uszkodzić , od czego zacząć??? które bezpieczniki , itp , Czy jest w łódzkim jakiś dobry elektryk od bmw ?? słyszałem że na teresy w łodzi???

Czekam na info jak to naprawić

POZDRAWIAM

Opublikowano
sprawdź dzy nie są poprzecierane kabelki w peszlach dochodzących do klapy. Jeśli sam sobie nie poradzisz możesz podjechać na Sw. Teresy, dadzą Ci namiar na elektryka. Nie zawsze mu sie chce zajmowac pierdołami.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Przerwana wiązka w prawym zawiasie klapy , odklej izolację dosztukuj i polutuj wiązkę , dobrze zaizoluj taśmą izolacyjną taką materiałową i będzie hulać.
Opublikowano
Witam! To z klapą to bolączka prawie każdego sedana e 60. Winny jest kabelek, który przy zamkniętej klapie jest dość naprężony i załamany pod kątem prawie że prostym. Naprawa jest prosta. Sciągnij tapicerkę z prawej strony bagażnika, obydwie częsci, tę nad wnęką akumulatora i tę głębiej, trzeba po zdjęciu spinek lekko szarpnąć. Następnie odklej taśmę z całej wiązki przewodów. Przy zawiasie na pewno znajdziesz przerwany kabel, w 99% przypadków jest koloru brązowego. Polutować i działa! Powodzenia!