Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema mam bmw e 36 2.8 i mam mały problem było około 28 stopni temperatury na plusie stałem w korku ok 30 minut i temperatura trohe mi sie podniosła przekroczyła połowe o kawałek włączyłem nawiew gorący i wróciła na połowe sprawdziłem płyn w hłodnicy ok czy mam sie martwic mysle rze termostat nie otworzył prosze o pomoc
Opublikowano
dobrze myslisz, pojezdzij i obserwuj,sprawdz na zimnym silniku czy masz strumien przy dodawaniu gazu w zbirniczku wyrownawczym.
Opublikowano
Temat poruszany parę naście tyś razy :norty: Ale ok tutaj masz wszystko ładnie opisane,poczytaj posprawdzaj- viewtopic.php?f=15&t=42444&p=801773 .Może się kończyć wisco.Tutaj się dowiesz jak działa,budowa itd- viewtopic.php?f=15&t=42445 .To tyle :wink:
Opublikowano
siema mam bmw e 36 2.8 i mam mały problem było około 28 stopni temperatury na plusie stałem w korku ok 30 minut i temperatura trohe mi sie podniosła przekroczyła połowe o kawałek włączyłem nawiew gorący i wróciła na połowe sprawdziłem płyn w hłodnicy ok czy mam sie martwic mysle rze termostat nie otworzył prosze o pomoc

sorry ale jak czytam tego typu posty to mi sie rzygać chce na te bledy !! :mad2: :mad2:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
jeśli wiskoza pada to możesz ja jeszcze poratować choć chwile3cmweza fi 2.5cm nasówasz na nakrętke3.-4 cm weża odpalasz motor przysówasz wiskoze do pompy samo sie zakrecija tak mam i jest ok
jedynakk