Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam . Koledzy czy sprężyny z kombi będą pasowały do sedana ? W kole mam butle gazową , w bagażniku koło zapasowe i skrzynie basową . Ponad dwa lata temu założyłem sprężyny Lesjofors na dzień dzisiejszy siedzą strasznie , włożyłem gumy utwardzające ale to nie wiele dało i tak myślę czy nie założyć od kombika co myślicie ?
Opublikowano
Przody z reguły nigdy się nie różnią, tył to dopiero inna bajka jeśli chodzi o sedany i kombi - info na przyszłość :wink:
Opublikowano
Kupiłem sprężyny od e46 kombi i założyłem do e36 sedan . Pasuje bez problemu . Z kombi mają tyle samo zwoi tylko są ciut grubsze . W bagażniku w kole zapasowym mam butle Lpg 52l , skrzynie basową no i koło zapasowe , na zwykłych sprężynach siedział strasznie , a jak wsiadły do tyłu dwie osoby to była masakra , samochód na dziurach podskakiwał. Teraz mam prześwit między nadkolem a kołem około 4-5cm . :cool2: