Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem z dmuchawa, a mianowicie zaciela się i teraz gdy biorę na minimum daje max powietrza a na maxa trochę mniej. I jeszcze nie odcina jej stacyjka po zgaszeniu dalej dmucha. Może ktoś miał taki problem lub wie jak go rozwiązać.

A i kiedyś też tak miałem ale jakoś samo przeszło

Opublikowano
u mnie dwa dni temu calkiem stanela, slyszalem o jakiejs kosteczce w okolicy popielniczki gdzies pod tym plastikiem, prawdopodobnie koszt nowej to ok 40zl, ale nic wiecej o tym nie wiem, jesli ktos mial podobny problem prosze o info.
GDYBY PAN BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Opublikowano

Witam!!!

Raczej będzie to rezystor, szczotki jakby się zawieszały to raczej by silnik nie pracował, a tu pracuje na dużym nawiewie słabiej a na wolnym szybciej. Dobrze ze jest on na wierzchu to łatwiej pójdzie.

Pozdrawiam!!!

Opublikowano

Moim zdaniem Kolego to chyba raczej i nie inaczej jak Panel klimatronica cos jest z nim nie tak '

na poczatek odłacz aku na jakas godzine jesli nie to czy jak wyl manualnie nadmuch to tez bedzie chodził /? tzn załaczał sie sam ,aha:) ale ,ale i jeszcze jedno jesli nas robisz w konia i nie wiesz co oznacza przycisk MAX wersja angielska REST to poczytaj bo dosc ciekawy wątek o chłodzeniu temperaturach itd

moze masz wszystko wporzo tylko panika cie ogarneła :) pozdrawiam serdecznie

przepraszam jak sie mylę.

EDIT----

tak wogóle to chyba zle to zrozumiałem to wciskasz ten max przycisk czy nie ?

druga istotna sprawa to z tego co piszesz to chodzi ci na danym levelu nadmuch najczęsciej sie psuje w połowie jesli chodzi o jerza sprawdz !

daj plusem nadmuch na maximum a pózniej minusem powoli odejmuj i słuchaj kiedy sie zmniejsza wtedy bedziesz pewny w tej sytułacj przycisk MAX bedzie (mozliwe) chodził ale tylko z takim levlem powietrza jaki masz.

jesli jerz;;

http://www.youtube.com/watch?v=DYUVnoR2yjo

sory za to ale duzo mam pracy i wyrywkowo patrze przepraszam za nie zrozumiałosc do konca tematu.

pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

Witam!!

A zapomniałem napisać ja niema klimatronika mam zwykłą klimę a sterowanie to 3 pokrętła, plus2 przyciski od włanczania / wyłanczania klimy i jeden od zamkniętego obiegu powietrza.

Odłanczanie aku nic nie pomaga, obecnie odpinam kostkę od jeża i nie mam nawiewu

Opublikowano
Witam!!

A zapomniałem napisać ja niema klimatronika mam zwykłą klimę a sterowanie to 3 pokrętła, plus2 przyciski od włanczania / wyłanczania klimy i jeden od zamkniętego obiegu powietrza.

Odłanczanie aku nic nie pomaga, obecnie odpinam kostkę od jeża i nie mam nawiewu

Zapomnialem napisac :D :mad2: :cry2:

obecnie odpinam kostkę od jeża i nie mam nawiewu

. :duh: co ty gadasz :cool2:

Teraz tylko z kims podmien sie jezem i sprawa zalatwiona .