Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hey dzis niechcacy przy wychodzeniu z samochodu włączylem przy wyjetym kluczyku światla dlugie i po zamknieciu samochodu po jakis 10s sie wylaczyly w opcjach znalazlem ze mozna ustawiac dugosc ich palenia sie wiem ze moze nic nowego dla was ale ja np. o Tym nie wiedzialem
Opublikowano
wie każdy, kto zajrzał choć raz do instrukcji obsługi.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Ci bez Idrive też wiedzą :mrgreen:

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

Opublikowano

A wlasnie - ciekawostka (nie bylo tego watku nie zawracalem sobie tym glowy).

Mam wlaczona opcje "odprowadzania" do drzwi, jednak nie dziala - wylaczam silnik swiatla gasna.

Mam biksenony, przelacznik swiatel ustawiony w tryb auto (zakladam ze to moze to??).

Jakies podpowiedzi?

Pzdr.

dren

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A ""machnąłeś" długimi do siebie?

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

Takie buty. Nie czytalem instrukcji, tym bardziej ze germanskojezyczna ;-)

W najnowszej foce po prostu trzymal swiatla mijania i juz a tutaj nie sadzilem ze trzeba pogonic go dlugimi, tym bardziej ze tam jeszcze jakas czulosc mozna sobie ustawic.

Pzdr.

dren

Opublikowano
Takie buty. Nie czytalem instrukcji, tym bardziej ze germanskojezyczna ;-)

W najnowszej foce po prostu trzymal swiatla mijania i juz a tutaj nie sadzilem ze trzeba pogonic go dlugimi, tym bardziej ze tam jeszcze jakas czulosc mozna sobie ustawic.

na forum jest do pobrania, wersja polska. Ja ostatnio zacząłem czytać takie rzeczy jak instrukcja i skutkuje to np wiedzą przy wymianie żarówek. Co prawda w naszych atach jest to dość prosta czynność, ale po przygodach z Sharanem i jego patentami wolę przeczytać niż się wkurzać gdzieś potem.

Jest tam też parę innych przydatnych i wiarygodnych informacji.

Pozdrawiam